Problem syncing between Kentico 13 instances

John Smith asked on April 12, 2021 23:48

I am having trouble syncing content between two instances of Kentico 13. When I try to sync, I get the following error:

Synchronization client error: Exception occurred: Server was unable to process request. ---> Type 'CMS.Synchronization.StagingTaskData' from assembly 'CMS.Synchronization, Version=13.0.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=834b12a258f213f9' cannot be bound to.

I can't find any leads on what the problem is. When I test the connection to the target server in the staging server config it says it connects OK. But when I try to sync I get the error. The target CMS instance seems to be fine when I browse the admin site. Any help would be greatly appreciated!

Correct Answer

Brenden Kehren answered on April 13, 2021 02:27

Sounds like you have a mismatch of DLLs between your instances. Check the BIN directory in both environments and find out which DLLs are the incorrect version. Then verify your database is the correct version. My guess is you did an upgrade or applied a hotfix of some sort and something failed OR you did not finish updating the nuget packages.

Check this post out on how to check versions in Kentico Xperience.

0 votesVote for this answer Unmark Correct answer

Recent Answers


John Smith answered on April 13, 2021 17:09

Thank you!! That was the exact issue, one of the instances had an older version running.

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.