Strange error on blank site with no customization

Sofia Khatoon asked on August 24, 2017 21:06

I am trying to setup a plain 8.2.50 site with no customization. I started with blank installation of 8.0 web application on .Net 4.5.1 and ran upgrade utility to 8.2.50. No error was reported on any stage. Now the admin page does not load and following error is seen in event log

`EventID: 123

EventType: W

EventTime: 8/24/2017 1:54:49 PM

Source: Application_Error

EventCode: PAGENOTFOUND

UserID: 53

UserName: administrator

IPAddress: ::1

Site: Blank Site ASPX

EventUrl: /kenticoCMSDev/CMSModules/Admin/Dashboard.aspx

EventMachineName: NUSLLPC07AQBY

EventUserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko

EventUrlReferrer: http://localhost:2222/kenticoCMSDev/Admin/cmsadministration.aspx

`

Correct Answer

Zachary Perry answered on August 24, 2017 22:22

try going directly to the system page:

[root]/CMSModules/System/System.aspx

from this article.

2 votesVote for this answer Unmark Correct answer

Recent Answers


Zachary Perry answered on August 24, 2017 21:53

have you tried clearing the site cache and your browser cache?

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Sofia Khatoon answered on August 24, 2017 22:18

The dashboard does not open therefore I am unable to clear site cache. Is there any way I can do it from SQL db?

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.