ASPX templates
Version 7.x > ASPX templates > Problem with printing View modes: 
User avatar
Member
Member
hugolandines-hotmail - 10/16/2013 10:29:25 AM
   
Problem with printing
When I print from any browser, it shows the urls associated with the link.


User image

Regards,
Hugo

User avatar
Kentico Support
Kentico Support
kentico_janh - 10/17/2013 6:12:44 AM
   
RE:Problem with printing
Hello,

This is probably cased by some setting in your browser. What internet browser do you use? Have you tried to print any other page that the one from Kentico CMS?

Best regards,
Jan Hermann

User avatar
Member
Member
hugolandines-hotmail - 10/17/2013 11:06:57 AM
   
RE:Problem with printing
Hi Jan,

I tried other sites and it works well, this is the url for you to try please.

http://www.kentico.devsu.com/

Regards,
Hugo

User avatar
Member
Member
hugolandines-hotmail - 10/18/2013 11:14:26 AM
   
RE:Problem with printing
Hi Jan,

You have reviewed this problem?

Thanks,
Hugo

User avatar
Member
Member
kentico_sandroj - 10/19/2013 3:15:37 PM
   
RE:Problem with printing
Hi Hugo,

Could you please try the suggestions on stackoverflow. I am not sure if this is something custom or a browser setting so these suggestions should help narrow it down.

Best Regards,
Sandro

User avatar
Kentico MVP
Kentico MVP
Brenden Kehren - 10/18/2013 9:55:15 PM
   
RE:Problem with printing
I tried it and got the same results in IE9, Chrome, FireFox. When I tried on other sites, no problem at all. Do you have some jQuery/JavaScript or weird css you are adding to the page?