upgrade

firdaouss chkounda asked on December 30, 2015 11:59

i applied upgrade from 7 to 8 , from 8 to 8.1 and from 8.1 to 8.2 then New License and new workflow buttons are missing also under all applications lines are duplicated Please can i have help thanks

Recent Answers


Roman Hutnyk answered on December 30, 2015 16:53

Try to clear browser cache, application cache, restart Kentico and/or application pool @ IIS.

1 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

firdaouss chkounda answered on December 30, 2015 17:02

Thanks for your answer i did all pf these manipulations but still have same issue

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Roman Hutnyk answered on December 30, 2015 20:48

Have you applied latest hotfix for v8.2? Do you see any errors in the event log?

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Brenden Kehren answered on December 30, 2015 22:42

As Roman has mentioned, make sure you have cleared the server AND browser cache. This fixes 95% of the issues with the UI. Another question is did you have any errors or customizations which need to be reviewed?

1 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

firdaouss chkounda answered on December 31, 2015 13:48

i have cleared the server AND browser cache and test on many computers, and i have the same issue i don't have errors in event log http://www.megafileupload.com/eaep/twice.PNG http://www.megafileupload.com/eaer/workflow.PNG Thank you

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Roman Hutnyk answered on December 31, 2015 14:30

What about browser console? Do you see any errors there?

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

firdaouss chkounda answered on December 31, 2015 15:18

i have these errors:

Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=1c55d3da-a29b-4df6-a0b2-dc72a065a317 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=6e969eb5-cb85-45ac-89c9-2bdebef2c820 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=51836837-1d6b-4087-a85c-9c09420d0e98 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/Admin/cmsadministration.aspx Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=9f31e5d0-5bd8-4821-94c3-9d970e477b73 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=1c55d3da-a29b-4df6-a0b2-dc72a065a317 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=6e969eb5-cb85-45ac-89c9-2bdebef2c820 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED http://tensoft.msidevelopment.com/cmsapi/LiveTile/?guid=51836837-1d6b-4087-a85c-9c09420d0e98 Failed to load resource: net::ERR_NETWORK_IO_SUSPENDED default.aspx?viewmode=3&showpanel=1&cmscontentchanged=false&lang=en-US&langobjectlifetime=request:41 Resource interpreted as Stylesheet but transferred with MIME type text/html: "http://tensoft.msidevelopment.com/cms/getdoc/e61fe1b2-9ded-413f-87b8-b979decc4ceb/css/style.css".

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Joshua Adams answered on January 4, 2016 17:26

Did you run the site between the upgrades to ensure that the upgrade code was applied?

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

firdaouss chkounda answered on January 4, 2016 17:29

after each upgrade i verified the application, issue appear from the first upgrade

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

firdaouss chkounda answered on January 5, 2016 12:19

hi guys we re run upgrade and now it's ok, Thanks

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.