Sites Import Site Wizard Page is blank

Jon Tibbetts asked on February 20, 2015 23:41

So I completed my upgrade to 8.1.6 but now when I go to sites / import site or objects all I see is a blank page...

Image Text

Correct Answer

Jon Tibbetts answered on February 23, 2015 23:27

So I found the issue seems to be a caching issue. I navigated by windows explorer and saw other .aspx page in the folder. Tried loading each one, and finally one came up with an error...

Error restoring the object . Original exception: Error during temporary files deletion. Please delete the folder D:\espn-cms2\CMS\App_Data\CMSTemp\ImportExport\ manually.

After deleting this directory, the "Import Site" and "Export" pages now load.

0 votesVote for this answer Unmark Correct answer

Recent Answers


Brenden Kehren answered on February 21, 2015 06:29

Navigate to other pages and allow your site to recompile. Once you've been around a few pages, navigate back there and press CTRL+F5 to reload the page. Should resolve your issue. If not, check the event logs in Kentico as well as the server event logs.

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Chantale Laberge answered on February 22, 2015 03:36

And never forget to clean your browser's cache...

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Jon Tibbetts answered on February 23, 2015 16:54

So I have done the above formenionted and no luck. One other thing I notice is both the "Import site" and "Export" have blank screens. "New Site Wizard" and "View export history" do have screens that display.

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Bryan Soltis answered on February 23, 2015 17:24

Hi Jon,

Another thing to try is to hit the System page to clear the cache on the server / restart the application. In some rare circumstances I have seen where you have to go directly to the page to get it to load (/CMSModules/System/System.aspx).

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Jon Tibbetts answered on February 23, 2015 22:35

Unfortunately when I go to /CMSModules/ImportExport/Pages/ImportSite.aspx all I see is a blank page. I see "export site" is the title, and when I read the market up it seems to be putting the title in there, so its doing something... hmm not sure what do next.

Image Text

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.