Pending pages not shown with workflow turned on.

Chris Isom asked on August 9, 2016 16:57

Pending pages not shown with workflow turned on; approvers are not seeing the pages that are waiting when going to "Pending Pages".

Recent Answers


Juraj Ondrus answered on August 11, 2016 13:10

Hi Chris, What is the current version, including hotfix? Are there any errors in the Event log? Were there any issues during the upgrade or the ugprade was successful? HAve you tried re-signing macros in case the connection string was changed and you were not using the salt hash string?

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Chris Isom answered on August 26, 2016 21:04 (last edited on August 26, 2016 21:38)

Hi Juraj,

Some background, we recently upgraded a clients site from version 7 all the way to version 9 and applied the hotfix 11 to solve a scheduled task memory issue.

  • Upgraded form 7 to 8 => ran site
  • Upgraded form 8.0 to 8.1 => ran site
  • Upgraded form 8.1 to 8.2 => ran site
  • Upgraded form 8.1 to 8.2 => ran site
  • Upgraded form 8.2 to 9.0(.1) => ran site
  • Upgraded form 9.1 to 9.11 hotfix => ran site

The upgrade was successful (We did need to merge in some custom code), and the event logs show some images that are not found, http://devnet.kentico.com/questions/cms-image-issue-after-upgrade, but nothing else that I can see.

I believe that I have resigned the macros, but a link to directions would be helpful to ensure that this was done correctly.

Thanks,
Chris

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Chris Isom answered on September 7, 2016 00:31

Hi Juraj,

I wanted to see if you might have any other insights into this issue based on the response I left on the 26th of August.

Thanks, Chris

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.