No able to view complete tree view for UI personalization

Aashish Khandelwal asked on December 25, 2015 03:17

Hi,

I am accessing Kentico as a CMS Administartor user but I am not able to view the complete hierarchy for UI Personalization screen. Please see the below screenshot.

Image Text

I have referred the same screen for Kentico hosted free trial and found they have complete tree view for UI Peronaization screen.

Image Text

PS - I have upgraded Kentico 7x to 8.2 version.

Recent Answers


David te Kloese answered on December 25, 2015 22:30

Hi,

Are you sure the upgrade itself went correctly?

Did you go the full way? As in 7.0 to 8.0... let the site start up and finish upgrade. and same for the 8.0 to 8.1 and 8.1 to 8.2 upgrade?

Greets,,

David

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Aashish Khandelwal answered on December 29, 2015 17:10

Hi David,

I followed the instructions and correctly upgraded my Kentico 7.8 (I guess) to version 8. Post upgradation, I applied the hotfixes for 8.1 and 8.2.

What do you think could be the possible reason of the issue?

Thanks
Technoscatter

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

David te Kloese answered on December 29, 2015 18:24

Hi,

So your steps where:

  • v7
  • hotfix 8.1
  • hotfix 8.2
  • upgrade 8.0

I think you went wrong there...

'If you are upgrading from a Kentico version lower than 8.0, you need to go through a separate upgrade procedure for each version. Check the instructions for each upgrade version, and perform the required steps before and after the upgrade.'

So the correct steps are:

You might want to contact Kentico support (just mail to: support@Kentico.com) to see if they can help you out faster or see if it's an other problem!

Greets,

David

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

Aashish Khandelwal answered on December 29, 2015 18:49 (last edited on December 29, 2015 18:49)

Hi David,

I followed the correct approach only.

1) Kentico 7.8 to 8.0 upgrade.
2) Kentico 8.1 hotfix.
3) kentico 8.2 hotfix.

I think I should get in touch with Kentico support.

Thanks
Technoscatter

0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.