Kentico Upgrade 8.1 - 8.2 Angular framework / Javascript not loading fully

American Technology Services, Inc. American Technology Services, Inc. asked on September 20, 2016 22:09

Hello Everyone

I did a kentico upgrade from 8.1 to 8.2 and everything worked in 8.1, the upgrade finished without incident ( i ran the upgrader as Admin ). When i navigate to various pages the previewer doesn;t load and i get a bunch of javascript errors

Image Text

Previously i have fixed this same error by rebuilding the site / recycling the app pool / restarting the site/ making sure the iis user has full permissions on the cms directory. So far none of these actions have addressed the javascript issues.

Do you have any ideas?



Correct Answer

Roman Hutnyk answered on September 21, 2016 08:35

Paul, this is common issue when upgrading Kentico. Have you tried restarting Kentico and/or restarting app pool, clearing Kentico cache, browser cache? Also I'd try different browser or incognito session.

3 votesVote for this answer Unmark Correct answer

Recent Answers

paul krysiak answered on September 21, 2016 16:23


Thanks for the speedy reply.

As you suggested it was a browser cache issue. I did as you said by restarting the iis website and the app pool. once i used a different browser everything loaded correctly. then i cleared my cache in the broken browser and everything loaded normally.

Thank you so much!!

Have a great day


0 votesVote for this answer Mark as a Correct answer

   Please, sign in to be able to submit a new answer.