New Hotfix 4.1.3 Released

   —   
The new hotfix package was released and it is available for download. You can find the hotfix packages for appropriate .Net version in the Bugtracker (the orange box on the right). Instructions are included, please read carefully.
Bugs fixed in hotfix 4.1.3:
· Universal document viewer - Paging didn't work properly and data were not displayed if site name and culture were not specified.
· WYSIWYG editor - In some cases an exception was thrown while saving the document.
· Media libraries - media library context macros didn't work properly.
· Paging of CMS server controls in some special cases didn't work properly.
· CMSViewer - XSLT transformation wasn't correctly displayed.
· Deletion of group pages could throw exception due to reference problems.
· Web analytics – “An entry with the same key already exists” error could have occurred when smart checking was used.
· Document attachments - Exception was thrown when workflow scope was set on an existing document.
· Document attachments - User wasn't able to edit image attachment when creating new language version of a document.
· Ecommerce - Custom code of the CustomOrderInfoProvider.GetInvoiceNumber(obj order) method wasn't applied while evaluating ##INVOICENUMBER## macro in e-mail templates.
· Import/Export - 'No license found' error message was displayed when user tried to import site on domain with some port even if the license for given domain existed.

Bugs fixed in hotfix 4.1.2 (included in 4.1.3):
· Content Staging - Media library files (database records) weren’t synchronized.
· Document attachments – New attachment link is not visible in some special cases (e.g. diacritics in resource strings).
· Deployment – Custom table transformations weren’t saved to disk during the deployment process.
· Attachments – Attachment web parts didn’t displayed the grouped attachments on ASPX templates.

Bugs fixed in hotfix 4.1.1 (included in 4.1.2):
· SmartSearch - Creation of new index ignored white space analyzer.
· SmartSearch - "No result text" message wasn't displayed properly.
· Custom tables – Exception was thrown in the custom table data list in CMS Desk UI when user selected fields to be displayed in the list of data.
· Tags – In some cases tag selection didn’t work properly when tag group was changed on Metadata tab in
document properties.
· WYSIWYG editor dialogs – In some cases page event validation exception was thrown.
· WYSIWYG editor - Wrong URL of the inserted images, media and links in e-mail templates
· Import/Export – Importing site into existing site in one instance broke integrity of the documents in special cases.
· Forums – In some cases community forum didn't display forum attachments properly.
· In some cases URL with trailing slash wasn't correctly generated.
· Web analytics - KeyNotFoundException occurs when smart checking is used in web analytics.
· If Windows authentication was enabled, form state helper didn't work properly
· Javascript error occurs while unloading the page with YouTube video player
· Newsletters - images were not displayed in incoming e-mails
· Macro resolver – Default values weren’t correctly resolved.
· Deployment - Web site couldn't be compiled to a single assembly due to class duplicity

Should you need any help with this hotfix or experience any other issues with it, please feel free to contact us at support@kentico.com.
Share this article on   LinkedIn Google+

Juraj Ondrus

Hi, I am the Technical support leader at Kentico. I'm here to help you use Kentico and get as much as possible out of it.

Comments